Ændring af kulturen for at opnå gode resultater

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.

Øget holdpræstation og innovation afhænger af højt engagerede medarbejdere. Arbinger’s løsninger arbejder på at afstemme individuel og organisatorisk præstation ved at tilbyde en teamudviklingsproces, der fremmer kontinuerlig forbedring, engagement og samarbejde. Ved at arbejde med en vi-orienteret indstilling vil medarbejderne begynde at se andre mere klart, tilpasse den måde, de nærmer sig forhindringer på, og måle deres indflydelse – hvilket i sidste ende muliggør en kultur af kontinuerlig vækst.

Nedgang i personale-omsætningen

Nedgang i klager

Stigning i salgsvolumen

Individuel effektivitet

Ifølge en Gallup-undersøgelse ved kun 50% af alle ansatte, hvad der forventes af dem på arbejdet. For at mennesker skal være effektive i deres job, skal organisationer investere i præstationsstyringsmetoder, der fremmer individuel vækst og klare forventninger. Vores løsninger udruster mennesker med praktiske værktøjer og færdigheder, der giver dem mulighed for at realisere deres potentiale samtidig med, at de påtager sig ansvar for deres roller og resultater.

Samarbejde og kommunikation

Forbedret samarbejde kræver et niveau af selvbevidsthed, der kun er muligt, når medarbejderne føler de har indflydelse på arbejdet. Ved at arbejde med Arbinger for teamudvikling vil du tillade mennesker at nå et nyt niveau af selvbevidsthed og skabe mere meningsfulde relationer med dem omkring dem, hvilket giver dem mulighed for at arbejde sammen på mere produktive og kreative måder.

Interpersonel konflikt

Interaktioner drevet af en jeg-orienteret indstilling resulterer altid i konflikter, der kan dræne produktiviteten betydeligt, begrænse innovation og øge omkostningerne. For at mennesker skal håndtere udfordringer og konflikter effektivt, skal de ændre deres tænkemåde for bedre at forstå deres egne retfærdiggørelser og motivationer. Arbinger hjælper dine ansatte med at se sammenhængen mellem indstilling og konflikt, så de kan begynde at se konflikter som en mulighed for at vokse i stedet for en barriere.

Lavt engagement

Over 50 millioner mennesker stoppede deres job sidste år i USA. Det burde ikke være nogen overraskelse, at fastholdelsen og produktiviteten forbedres dramatisk, når medarbejderne er tilfredse. Arbingers proces til håndtering af medarbejderpræstationer hjælper organisationer med effektivt at håndtere karriereplanlægningsdiskussioner med deres medarbejdere og tilbyder innovative løsninger, der giver medarbejderne mulighed for at tage ansvar for deres egen faglige udvikling.

Flere måder at transformere din organisation med en vi-orienteret indstilling

Rulla till toppen