Mangfoldighed, lighed og inklusion på arbejdspladsen

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.

Alt for ofte fejler arbejdspladsens DEI-program, fordi de simpelthen fokuserer adfærd, processer og retingslinier frem for at adressere roden til fordomme (bias): indstilling. Arbingers metode og workshops indenfor mangfoldighed, lighed og inklusion hjælper folk med at forstå betydningen af indstilling og guider medarbejdere og ledere gennem en proces med selvrefleksion for at afsløre uhensigtsmæssige fordomme, samtidig med at de får med konkrete redskaber, der fremmer tilhørsforhold.

Psykologisk tryghed

I følge en undersøgelse fra Google er psykologisk tryghed den vigtigste faktor i effektive teams. Brug Arbinger’s metode til at skabe psykologisk tryghed og skabe samtaler, hvor teammedlemmer virkelig føler sig set og hørt.

Uhensigtsmæssige fordomme (bias)

Omdefiner uhensigtsmæssige fordomme ved at fokusere på, hvordan dine ansatte ser hinanden. Ved at forstå dannelsen af fordomme vil teammedlemmer opdage deres egne områder for fordomme og bruge redskaber til at eliminere fordomme i deres samarbejde med andre, så vidt muligt.

Inklusion og tilhørsforhold

Harvard Business Review hævder, at høj tilhørsforhold er blevet knyttet til en stigning i jobpræstation med 56%, en reduktion af omsætningsrisiko med 50% og en reduktion af sygedage med 75%. Arbingers workshops og redskaber til mangfoldighed, lighed og inklusion understøtter DEI på arbejdspladsen ved at skabe en kultur, hvor alle, fra ledere til de nyeste praktikanter, føler sig velkomne og støttet.

Ansvarlighed

I stedet for at holde mennesker ansvarlige, bør fokus være på en arbejdsstyrke med ansvarlige individer. Med Arbinger’s redskaber og teknikker, giv dine medarbejdere ejerskab til at tage ansvar for deres handlinger og dermed føle ægte ejerskab og ansvarlighed.

Flere måder at transformere din organisation med en vi-orienteret indstilling

Rulla till toppen