Godt lederskab begynder med en sund indstilling

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.

En leders indstilling driver, hvad han/hun gør, hvorfor han/hun gør det, og den indvirkning, lederen har på de mennesker, de arbejder med. Hvis ledelsesudvikling ikke begynder med en lederes indstilling, adresserer den ikke, hvordan ledere fortolker problemer og håndterer muligheder i en organisation. Arbinger hjælper på en unik måde ledere med at genoverveje, hvordan de arbejder med mennesker, og udstyrer dem med redskaber til at skifte fra en selvcentreret, jeg-orienteret indstilling til en menneskecentreret, resultatorienteret indstilling – en vi-orienteret indstilling. Uden undtagelse er det ledere, der udnytter en vi-orienteret indstilling, der får det bedste ud af andre og opbygger stærkt engagerede og produktive teams.

Øget tillid til ledere

Reduceret antal klager

Øget anerkendelse

Performance og produktivitet

Ifølge en Gallup-undersøgelse siger 50% af de ansatte, der forlader deres job, at forholdet til deres chef er årsagen. En lederes indstilling påvirker ikke kun relationerne med de ansatte; det er en afgørende faktor for både individuel og teampræstation. Hvis du ønsker at opnå forandring i hele din organisation, skal dine ledere have en vi-orienteret indstilling, der giver dem styrke til at se menneskeligheden og potentialet hos både kolleger og ansatte.

Fælles ansvar

Udvikl en plan for ledelsesudvikling, der hjælper dine ledere med at gå fra at holde mennesker ansvarlige til at udvikle ansvarsbevidste individer. Når vores indstilling er vi-orienteret, fokuserer vi på vores indflydelse, ikke kun vores resultat. Ansvar kræver, at ledere påtager sig ansvaret for at skabe den menneskecentrerede kultur, der er forudsætningen for bæredygtige resultater.

Kommunikation og samarbejde

Giv dine ledere den indstilling, de har brug for, for at finde kreative og innovative måder at være mere hjælpsomme over for andre. At investere i at forbedre dine leders kommunikations- og samarbejdsevner er afgørende for produktiviteten i deres team og organisationen.

Medarbejderes konflikter og relationer

Hjælp dine ledere med at håndtere konflikter succesfuldt ved at give dem færdigheder til at nedbryde flaskehalse og hjælpe medarbejderne til at nå deres mål sammen. Når ledere bedre forstår, hvordan en jeg-orienteret indstilling driver konflikter, kan de finde måder at håndtere konflikterne på, der løfter deres organisationer.

Flere måder at transformere din organisation med en vi-orienteret indstilling

Rulla till toppen