Løs konflikter på arbejdspladsen og frigør produktivitet

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.

Mange organisationer antager, at arbejdspladskonflikter er et adfærdsproblem, og de bliver skuffede, når deres investeringer i forandring ikke fører til varige resultater. Andre er ikke sikre på, hvordan de skal håndtere konflikter på arbejdspladsen, og betragter det blot som en omkostning ved at drive forretning. Den gode nyhed er, at konfliktløsning er opnåelig, når folk skifter fra jeg-orienteret indstilling, der er en selvcentreret indstilling, til vi-orienteret indstilling der er en menneske centreret, resultatorienteret indstilling. Ved at fokusere på indstillingen, som årsag til konflikter, fører det til bedre og mere bæredygtig konfliktløsning og forbedret samarbejde, innovation, moral og produktivitet.

Omkostnings-besparelser

Fald i antallet af klager

Øget samarbejde

Ledelse

Hjælp ledere med at arbejde sammen om at opnå bedre resultater på tværs af hele organisationen ved at give dem redskaberne til at gå fra at holde medarbejdere ansvarlige til at udvikle ansvarlige medarbejdere. Med en menneske centreret, vi-orienteret tilgang kan ledere arbejde mere effektivt sammen og lede mere sammenhængende, produktive teams.

Team præstation

Hjælp teams med, succesfuldt, at løse konflikter ved at udruste dem med de redskaber og færdigheder, de har brug, for til at nå deres mål sammen. Ved at forstå hvordan indstilling påvirker organisations adfærden, kan du løse konflikter, der lammer din organisation, og skabe muligheder for samarbejde, innovation og vækst.

Kommunikation og samarbejde blandt ansatte

Arbejd med de dehumaniserende overbevisninger og den deraf følgende adfærd, der forårsager konflikter og forhindrer dine medarbejdere i at arbejde sammen. Ved at anvende Arbinger-principperne for diversitet, ligestilling og inklusion kan du skabe en organisationskultur med enestående engagement, samarbejde, bæredygtighed og præstation.

Flere måder at transformere din organisation med en vi-orienteret indstilling

Rulla till toppen