Vi-orienterat Ledarskap för individer

Denna utbildning omfattar en intensiv heldag utformad för att hjälpa ledare att implementera en vi-orienterad inställning i sitt eget ledarskap, sitt team och i sin organisation. Programmet inkluderar 38 praktiska verktyg för att driva detta arbete och för att säkerställa att de själva och deras medarbetare arbetar med en vi-orienterad inställning.
Efter utbildningen kommer ledare att ha kunskap och verktyg för att utveckla ansvarstagandet och samarbetet i sina organisationer, minska antalet konflikter, bygga tillit och förbättra sina egna strategiska ledarskapsfärdigheter.

Denna öppna utbildning i Vi-orienterat Ledarskap passar bäst för ledare i organisationer som redan implementerat ett Vi-orienterat Ledarskap, ledningsgrupper som vill stärka effekten av andra Arbinger-utbildningar i den egna organisationen eller ledare som är nyfikna på Arbingers metod och att leda och arbeta med en vi-orienterad inställning i sin organisation.

För att delta i denna utbildning måste du ha deltagit i Arbingers utbildning Från Jag- till Vi-orienterad Inställning eller arbetat med Arbingers program för en Vi-orienterad Kultur i din organisation.

Hitta nästa öppna utbildningstillfälle

Rulla till toppen